Tid for plantekasser

Da er det straks vår og tid for utdeling av plantekasser for en ny sesong. Har du grønne fingre og ønsker å dyrke grønnsaker eller blomster? Send en e-post til hovin.borettslag@gmail.com innen 05.04.21 og merk mailen med «Plantekasser».

Hadde du kasse i fjor og ønsker å være med i trekningen i år og, skriv ned nummeret på kassen du hadde sist. Det vil bli noe forflytning av noen av kassene, på grunn av solforhold og stillaser, men vi prøver å finne en kasse på området nærmest der du bor. Dere som ikke fikk kasse i fjor og stod på venteliste, vil få prioritet dersom dere ønsker kasse.

Hadde du kasse i fjor, men ikke ønsker det videre? Da må du rydde ut av kassen og renske opp slik at det er klart for nye dyrkere!

Kassene er fordelte ved nr. 9, ved nr. 47, 77/32 og bak nr. 26.

Foto: Jelleke Vanooteghem / Unsplash