Digital-TV og fibernett

Borettslaget har avtale med Viken Fiber/Altibox om levering av digital-TV. Ta kontakt med Viken Fiber for å få utlevert en tv-boks/dekoder, som blir betalt over fellesutgiftene. Det er den minste tv-pakken som er inkludert i husleien. Hvis du ønsker internett eller større TV-pakke kan du bestille dette samtidig. Dette betaler du for selv.

Hvis du ønsker du å oppgradere i ettertid, ringer du til kundeservice på 21 45 45 00.

Tillegg:

  • Mellomlegg TV Basis – for deg som ønsker flere kanaler: 179,– (gir kundene 50 poeng og valgfrihet)
  • Ekstra dekoder: 59,–
  • PVR-tjeneste: 79,–
  • Telefon: 140,–

Alle priser er pr. mnd.

Internett
Viken Fiber/Altibox tilbyr fibernett med hastigheter helt opp i 1000 Mbps (avhengig av utstyr). Dette kan du bestille samtidig som du bestiller dekoder eller ved å oppgradere senere.

Fibernettet ble lagt i 2014 og ble tilgjengelig for beboere fra 2015. Vi har bindingsavtale frem til 1.1.2020.

Priser
I forbindelse med valg av Altibox som leverandør fikk vi i borettslaget følgende priser på nettabonnement, hvis du ønsker å bestille dette:

  • Internett 80/80 Mbit/s kr 349,-
  • Internett 200/200 Mbit/s kr 399,-
  • Internett 500/500 Mbit/s kr 499,-
  • Internett 1000/1000 Mbit/s kr 599,-

Ta kontakt med styret på e-post hvis du ikke får oppgitte priser.

Lurer du på hvorfor vi ikke har en større kollektiv avtale?
Det er fordi vi vet at dere som beboere har ulike behov, og at det da ikke passer med en lik avtale for alle. Vi har i stedet fokusert på at borettslaget har fascilitert fiber-utbyggingen gjennom å opprette den minste tv-pakkeavtalen i 5 år for alle boenhetene, uten at det koster mer for hver enkelt i fellesutgifter.

Ulike behov
Vi har mange beboere om kun vil ha raskest internett fordi de streamer alt de ser via nettet og ulike løsninger for dette (Apple-tv, chromecast, smart-tv, PS4 etc). Vi har beboere som liker å ha alle kanaler tilgjengelig via tv-boksen. Vi har også noen som ikke vil ha tv, men bare litt internett og noen som vil ha litt tv men ikke internett. Hvis vi skulle betalt for alt dette over fellesutgiftene, hadde den blitt mye høyere, uten at vi vet om du har bruk for det.

Kjapt internett koster alltid litt
Avtaler man gjør kollektivt fordrer ofte at du uansett må betale ekstra for raskere internetthastighet (grunnpakkene er veldig små), så «vinninga går ofte opp i spinninga».

Kom gjerne med tilbakemelding
Vi i styret er alltid mottakelige for saklige innspill på hvordan vi kan gjøre flest mulig fornøyde, så det er bare å sende en e-post om du har noe du vil ta opp når det gjelder dette.