Kontakt

Forvaltningskonsulent

Borettslaget har utvidet forretningsførerkontrakt med OBOS. Det innebærer at forvaltningskonsulenten vår svarer på henvendelser til borettslaget. Morten Wiker Røstengen er forvaltningskonsulenten til Hovin Borettslag.

Telefon: 22 86 55 84
E-post
: morten.wiker.rostengen@obos.no

Styret gjør oppmerksom på at alle saker som skal styrebehandles må sendes styret eller forvaltningskonsulenten skiftlig, gjerne per e-post.

Vaktmester

Vaktmester Bent Brustad ivaretar den daglige driften og det løpende vedlikeholdet i borettslaget. Han kan treffes på vaktmesterkontoret, som har adresse St. Jørgens vei 39 og er åpent hverdager mellom kl. 07 og kl. 08.

Vaktmester kan også kontaktes på:

Mobil: 920 13 966 (NB! Vennligst ikke ring utenom ordinær arbeidstid.)
E-postvaktmester.hovin@gmail.com

Kontakt vaktmesteren angående skilt til postkasser og nye nøkler, parkeringsplass, problemer med dører, lys i gangene etc.

Styret

Styret har møte ca. en gang i måneden. Dersom du ønsker at noe skal tas opp på styremøtet, eller du har andre spørsmål, kan du kontakte oss via:

Mobil: 916 93 641 (NB! Vennligst ring forvaltningskonsulenten i ordinær arbeidstid.)
E-posthovin.borettslag@gmail.com (vi svarer vanligvis innen tre virkedager)

Vaskeriet

E-post: hovin.vaskeriet@gmail.com

Sjekk om det er ledig på ønsket dag.

Securitas-vekter

Borettslaget har avtale med Securitas om vakthold i borettslaget. Dersom du har behov for assistanse, kan vekter kontaktes. Assistanse kan for eksempel være hjelp til å stoppe husbråk eller unormal støy i tidsrommet husordensreglene tilsier at det skal være ro (etter kl. 23.00 hverdager og helg).

Securitas-vekter kan kontaktes på:

Telefon: 22 97 10 70